Welkom op Oncologiedagen.nl!


Dit jaar organiseren we als alternatief voor de Oncologiedagen de Verdiepingsdagen Oncologie. Door omstandigheden is het niet mogelijk om de Oncologiedagen zoals voorgaande jaren in te richten.

Deze Verdiepingsdagen Oncologie richten zich op tumor overstijgende thema's. Er is per thema meer tijd gereserveerd om deze uit te diepen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een programma dat aan iedereen iets biedt en dat vooral handvatten geeft voor de dagelijkse praktijk van zorgverleners die werken met de oncologische patiënt. Meer informatie over het programma en inschrijving vind je op de website www.verdiepingsdagenoncologie.nlin de gaten. Namens de commissie V&VN Verdiepingsdagen Oncologie wil ik u van harte uitnodigen op 20 & 21 november a.s. in de Reehorst in Ede.

Deze webapp (www.oncologiedagen.nl) blijft actief, want in 2019 vinden de V & VN Oncologiedagen plaats op 19 & 20 november. Tot die tijd kunt u op deze webapp informatie vinden van de Oncologiedagen 2017 met onder andere programma en sprekers.